Çin’in en önemli telefon geliştiricilerinden biri olan Oppo, bu seneyi giriş seviyesi telefonlar alanında hızlı bir ve güçlü bir şekilde kapatmaya kararlı gözüküyor.  Oppo’nun yeni telefonu sızdırılanlar göre A serisine ait olması beklenmekte. Oppo A7 ya da diğer sızan adıyla Oppo AX7’nin özelliklerine gelecek olursak.  Ekran tarafında bizleri artık standartlaşan 6.2 inç büyüklüğünde bir ekran bekliyor.  Üzerinde Su damlası çentiği ile dikkatleri üzerine çeken telefon ayrıca çözünürlük bakımından 1520x720p HD bir ekran sunmakta.

Oppo AX7 sızdırıldı!

İşlemci tarafında giriş seviyesi işlemcilerden biri olan Snapdragon 450 yer almakta. Şuan için depolama ve RAM seçenekleri henüz belli değil ama ortaya atılan iddialara göre. RAM tarafında bizleri 4GB RAM beklerken, depolama alanında ise 64GB ve 128GBdepolama alanına sahip durumda. Batarya konusunda da oldukça iddialı olan telefon 4230 mAh pil ile geliyor.  İşletim sistemi Android 8.1 ile gelirken telefonun kamera kısmı hakkında henüz net bir bilgi yok.
Oppo A7'nin Çin’de uygun bir fiyata satışa çıkacağı düşünülüyor, ayrıca ülkemize de gelmesi planlanan bu modelin giriş seviyesi telefon arasında kendisini bir adım daha ön plana çıkardığını da belirtelim.