0x000000c2 : Hatasını Nasıl Düzeltebilirim ? - dizifilmlerindir

Güncel Yazılar

20 Temmuz 2019 Cumartesi

0x000000c2 : Hatasını Nasıl Düzeltebilirim ?


Bazı programların çalışması sırasında, 0x000000c2 hata koduyla mavi bir ölüm ekranı görünebilir. Bu, bazı sürücünün düzgün çalışmadığı veya uygulamanın kritik bir hata içerdiği anlamına gelir. BSOD 0x000000c2: nasıl düzeltilir 

Adı verilen işlem, hatanın metin açıklamasında görünmüyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki gibi devam edin: Microsoft hata ayıklama araçlarını bilgisayarınıza yükleyin. 

Kdfe komut dosyasını indirin. Başarısız bir süreci veya sürücüyü tespit etmek için gerekli olan bellek dökümünün analizini basitleştirmek gerekir.
 Geçici bir klasör oluşturun. Komut dosyasını açmak ve en son bellek dökümünü C: \ Windows \ Minidump \ dizininden taşımak gerekiyor. Bu klasörü görmek için gizli dosya ve klasörlerin görüntülenmesini etkinleştirmeniz gerekir.

 Herhangi bir Vardiyayı basılı tutarak sağ fare tuşuyla geçici klasöre tıklayın. Bağlam menüsünde “komut penceresini Aç " ı seçin. Kdfe sorgusunu çalıştırdığınız bir komut satırı açılır.cmd .dmp, XXX, analiz edilen bellek dökümünün adıdır. 

Analiz hakkındaki bilgileri dikkatlice okuyun. Ölümün mavi ekranı ve diğer benzer bilgiler ortaya çıktığında belirtilecektir. 0x000000c2 hatasına neden olan işlemin, sistem bileşeninin veya sürücünün adını vereceğinden, yalnızca” muhtemelen neden olduğu " satırıyla ilgileniyoruz. Buggy bileşenini güncelleyin. 

Sistem dosyaları ile ilgili olarak-en son güncellemeleri yükleyin. Üçüncü taraf uygulamaların sürücüleri ve bileşenleri ile ilgili olarak-geliştiricilerin dosyaların güncellemeleri, yamaları ve yeni sürümlerini yayınlamadığını kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder