Far Cry 5 Kılavuzu: siyah ekran, çökmeler, hata 000001 ve vb nasıl düzeltilir - dizifilmlerindir

Güncel Yazılar

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Far Cry 5 Kılavuzu: siyah ekran, çökmeler, hata 000001 ve vb nasıl düzeltilir


27 Mart-Far Cry 5 piyasaya çıktı ve birçok oyuncu bu oyunun bir kopyasını satın almak için çevrimiçi mağazalara veya dijital dağıtım hizmetlerine gitti. Steam'deki incelemelere dayanarak, Far Cry 5'in oldukça iyi bir oyun olduğunu ve çoğu demir konfigürasyonunda tatmin edici bir şekilde çalıştığı için oldukça iyi optimize edildiğini güvenle yargılayabilirsiniz. Yine de, modern oyunun hangi sürümünün kesinlikle pürüzsüz olduğu yeterli değildir. Ne yazık ki, bazı oyuncular Far Cry 5'i başlatırken veya oyun sürecinde doğrudan bir takım sorunlarla karşılaştıklarını iddia ediyorlar. Örneğin, birçok oyuncu Far Cry yeni bir bölümünü başlatamadı. Diğerleri 000001 hatasıyla ve bilgisayarlarının minimum sistem gereksinimlerine uymadığı mesajıyla karşılaştı. Diğer şeylerin yanı sıra, siyah ekran hakkında mesajlar vardı. Bu yazıda sadece yukarıdaki sorunlar için çözümler topladık. Ancak, onların değerlendirmesine geçmeden önce, Far Cry 5 için sistem gereksinimlerini doğru bir şekilde öğrenmelisiniz. İnan bana, sorunlardan birini çözmede önemli bir role sahip olacaklar. 


Far Cry 5 - siyah ekran 

oyuncuların bazıları Far Cry 5 kendi kopyasını başlattı zaman, onlar Siyah bir ekran ile çarpıştı bildirdi. Böyle bir sorun PC oyuncuları için yeniden uzaktır-genellikle gerekli kütüphanelerin yeni sürümlerini yükleyerek, oyunla birlikte pakete giderek, grafik Hızlandırıcı ve Benzerleri için sürücüyü güncelleyerek çözülür. Ancak, netleştiği gibi, Far Cry 5'te siyah bir ekran biçimindeki sorun, MSI Afterburner gibi bir programın hatasından kaynaklanmaktadır. Bu yazılımı performansınızı izlemek veya örneğin ekran kartınızı overclock etmek için kullanırsanız, MSI Afterburner'ı kapatmayı ve Far Cry 5'in normal olarak çalışıp çalışmadığını görmenizi öneririz. 

Far Cry 5 - hata 000001

 birçok kullanıcının karşılaştığı bir başka oldukça yaygın sorun bug 000001. Hatanın kendisine ek olarak, bilgisayarınızın minimum sistem gereksinimlerine uymadığını belirten bir mesaj da eşlik eder. Özellikle AMD Phenom II işlemcilerinin sahipleri bu sorundan şikayet ediyorlar. Ne yazık ki, geliştiriciler oyunda donanım düzeyinde bir çeşit kısıtlama veya doğrulama kullandılar. Bundan hareketle, aşağıdakileri iddia etmek mümkündür: AMD Phenom II işlemcilerinin sahipleri ve benzer bir talimat seti olan Diğerleri, bilgisayarlarında Far Cry 5'i başlatamazlar. Bu, işlemciye yönelik herhangi bir talimatın yokluğunun, oyuncuların ihtiyaç duydukları oyun deneyimini elde etme yolunu engellediği ilk kez değil. Ancak, zamanla, bu tür oyunların geliştiricileri, tüketicileri ürünlerinin arkasında bırakmamak için yamalar yayınladı. Belki Ubisoft da benzer bir yama yayınlayacak. Bununla birlikte, şu anda oyunu daha sonra terk edebilir veya mümkünse geri ödeme talep edebilirsiniz.Read more: https://howfix.net/games/far-cry-5-guide-how-to-fix-black-screen-crashes-error-000001-and-ect/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder