Sid Meier’s Civilization VI / Hata Çözümleri - dizifilmlerindir

Güncel Yazılar

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Sid Meier’s Civilization VI / Hata Çözümleri


Sid Meier'in Civilization VI, Windows 8'te Sid Meier'in Civilization VI'YI başarıyla çalıştırmak için açıklığa Kavuşturulduğu gibi, Windows 8'te başlatılmıyor, bunun için bazı güncellemeler yüklemelisiniz. Zaten bu güncellemelerin olup olmadığını kontrol etmek için “programlar ve Özellikler” -> “yüklü güncellemeleri görüntüle”ye gidin. KB2919355 (800MB) ve KB2919442 (yaklaşık 10MB) güncelleştirme listesinde bulmaya çalışın. Mevcut değilse, bunları bu bağlantılardan alın ve aynı sırada ayarlayın. https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=42335 https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=421

Sid Meier medeniyet VI oyun başlamadı sorunu çözmek için başlamıyor, aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz. Aşağıdaki dosyaları ***gibi bir şeyle yeniden adlandırın. Dll.Yaşlı C:\Windows\System32\LightFX.dll C:\Windows\SysWOW64\LightFX.dll C:\Windows\SysWOW64\LightFXXPS.dll sonra oyunu çalıştırmayı deneyin. XİNPUT1_3 hatası.Sid Meier'in Uygarlığında DLL VI bu hata neredeyse düz metin DirectX ile ilgili sorunlara işaret ediyor. Sadece Directx'i yükleyin veya yeniden yükleyin. Bu linkten indirebilirsiniz: https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=35 hata Apı-ms-win-crt-runtime-L1-1-0.Sid Meier'in Uygarlığında dll VI bu hata, sorunun kökünün Microsoft Visual C ++kitaplıklarında olduğunu gösterir. Directx'teki önceki bölümde olduğu gibi, Visual Studio 2015'i indirin ve yükleyin. Bunu aşağıdaki bağlantılarla yapabilirsiniz: http://download.microsoft.com/download/9/3/F/93FCF1E7-E6A4-478B-96E7-D4B285925B00/vc_redist.x64.exe Sid Meier'in Uygarlığında Laggy sesi VI bazı oyuncular için oyundaki ses oldukça garip davranabilir gibi görünüyor. Bazı garip ses, oyunun logosu tamamen senkronize değil, vb.yapabilir. Bu sorunu gidermek için “Görev Yöneticisi” -> “ses” -> oynatma cihazınız -> “gelişmiş”e gitmelisiniz. “Varsayılan Biçim” -> “2 kanal, 16 bit, 44100 Hz seçin.” Bu ayarlardan sonra, oyundaki ses normale dönmelidir. 

Sid Meier Civilization vı'daki düşük FPS belki de düşük FPS ve seğirmeler nedeniyle bu sıra tabanlı stratejide oynayamadınız. Oyunun performansını artırmak için aşağıdaki adımları deneyin: AMD'DEN kart sahipleri için: Raptr'yi görev Yöneticisi'nden devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca, bilgisayarda çalışan tüm gereksiz işlemleri kapatın. Bu oyunun performansını yükseltmek gerekir. Nvidia'dan kart sahipleri için: “ayarları Yönet 3D” -> “güç yönetimi modu " na gidin. “Tercih edilen maksimum performans modu " değerini ayarlayın. Çeşitli ekran titreme ve FPS sorunları yaşıyorsanız, Crossfire / SLI'Yİ devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca oyunda buhar kaplamasını kapatmayı deneyin. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder