Assassin Creed Odyssey'de 0x00200101 hatasını nasıl düzeltilir? - dizifilmlerindir

Güncel Yazılar

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Assassin Creed Odyssey'de 0x00200101 hatasını nasıl düzeltilir?


Yöntem # 1: uplay/Steam kaplamasını etkinleştir oyun kaplamasının devre dışı bırakılması nedeniyle sorun oluşabilir. Oyun içi kaplamayı etkinleştirmenizi öneririz, bazen bu kartı geri yüklemek için yeterlidir. Kaplamayı açmak için "Shift + Tab" tuş kombinasyonunu kullanın. Oyunda görünmüyorsa, kaplama devre dışı bırakılır ve etkinleştirilmelidir. Bindirme nasıl etkinleştirilir: “Steam "i açın ve ” Ayarlar” a gidin; ” oyunda" sekmesine gidin; ” oyunda Steam kaplamasını Etkinleştir."İşlev bu menüde aktifse, kaplama belirli bir oyun için kapatılabilir. Nasıl kontrol edilir: “Assassin's Creed: Odyssey” kütüphanesinde ” Steam”; oyunun "özellikleri" ne gidin; "Genel" sekmesinde, "oyunda Steam kaplamasını Etkinleştir" i seçin. 

Yöntem # 2: güncelleme ve geri alma sürücüleri çoğu zaman diğer hatalar video sürücüsü tarafından tetiklenir. Bu sorun hem eski hem de güncellenmiş sürücülerden kaynaklanabilir. Esas olarak hata, ekran kartının sürücülerini güncelledikten sonra geçer. Gerekli yazılımı resmi siteden yüklemek yeterlidir. Sürücüleri indirme ve yükleme: “sürücüler”bölümünde grafik kartı üreticinizin web sitesine gidin. Yüklü video kartının türünü, serisini ve modelini seçin, ardından " Ara " düğmesine tıklayın. En son sürücüleri indirin ve yükleyin. Video sürücüsünün son güncellemesinden sonra bir arıza varsa, sorunun yeni sürücüde olduğunu varsayabiliriz. Geri almak ve oyunu kontrol etmek daha iyidir. Windows 10'te bir sürücüyü nasıl geri alabilirim: RMB "Başlat" a tıklayın ve ” Aygıt Yöneticisi” ni seçin; “Video bağdaştırıcıları” listesini genişletin ve ayrı grafik kartına çift tıklayın; “sürücü” sekmesine gidin ve “Sürücüyü Geri Al”düğmesine tıklayın. Güncelleme ve video sürücüleri geri haddeleme yardımcı olmazsa, biz sistemdeki diğer sürücülerin alaka kontrol etmenizi öneririz. Bunu yapmak için, işletim sisteminin sürücülerini otomatik olarak kontrol edecek ve indirecek olan “sürücü paketi çözümü” programını kullanabiliriz. 

Yöntem # 3: MSI yazılım ürünlerini oldukça sık devre dışı bırakın MSI yazılımı oyunla çakışır ve bu bir hataya yol açar. Sorunu çözmek basittir-oyunları kontrol etmek ve ekran kartlarını overclock etmek için programı kapatın. MSI ON nasıl devre dışı bırakılır: "Ctrl + Alt + Del" tuşunu basılı tutun ve "Görev Yöneticisi" ni açın”; “MSI Oyun Merkezi” ve ” MSI Afterburner” süreçlerinden aranıyor; PKM'LERİNİ seçin ve açılan listede “görevi Kaldır”ı seçin.

Yöntem # 4: ağ bağlantısını geri yükle internete yüksek hızda ücretsiz erişim olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun. Ağ bağlantısında bir sorun varsa, İnternet bağlantısını geri yüklemek hatanın çözümü olacaktır. Ortak bir başarısızlık kaynağı bir Wi-Fi yönlendiricisidir. Her şeyden önce, bilgisayarınızı kablo ile ağa bağlamanızı öneririz, yönlendiricideki ayarların arızalanması olasılığını ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır. Sorun yönlendiricide değilse, şu adımları izleyin: “Sorun Giderme " işlemini gerçekleştirin, etkin görev çubuğundaki PCM simgesi bağlantısını tıkladıktan sonra istediğiniz öğe görüntülenir; DNS sunucusunu değiştirin. İstenen ayar, bağlantının “özellikleri” nde (“IP sürüm 4”) bulunur. Google sunucularının adresini ayarlamak gerekir: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4; bağlantının kalitesini ve kablonun servis edilebilirliğini kontrol edin.  Görsel muayene, aşınmaların ve kablonun diğer hasarlarının belirlenmesine yardımcı olacaktır. 

Yöntem # 5: “Steam " deki dosyaların bütünlüğünü kontrol edin oyun dosyalarının durumunu kontrol etmek için bir işlev var – bu, oyun dosyalarına zarar veren sorunları düzeltmenin en kolay yoludur. Adım adım talimatlar: “Steam "i açın, “Assassin's Creed: Odyssey" üzerindeki sol menüde RMB'Yİ tıklayın ve ” Özellikler” i seçin; “yerel dosyalar”sekmesine gidin. ” oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol et... " düğmesine tıklayın. Dosyalarla ilgili herhangi bir sorun bulunursa, sistem bunları otomatik olarak düzeltir. Kalan son seçenek, geliştiricilerin sorunu çözmesini beklemektir. Şirket neredeyse bir ay veya daha fazla sorunun farkında olmuştur. Bu hızlı bir çare için umut verir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder