Diablo III hata ile kilitleniyor " program çalışmayı durdurdu." Hatasının Çözümü - dizifilmlerindir

Güncel Yazılar

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Diablo III hata ile kilitleniyor " program çalışmayı durdurdu." Hatasının Çözümü


Yöntem # 1: kırık dosyaları kurtar Blizzard'ın oyun platformu, oyun dosyalarını kontrol eden ve geri yükleyen özel bir araca sahiptir. Bazı dosyaların yanlış kaydedildiği, silindiği veya antivirüs tarafından engellendiği ortaya çıkabilir. Bu durumlarda, kurtarma yöntemi yardımcı olur. Dosya Diablo III nasıl kontrol edilir: uygulamayı açın “Battle.net”. “Diablo III " ile sekmeye gidin. Oyunun adı altında, ancak haberlerle galerinin üstünde,”Ayarlar”a tıklayın. “Kontrol et ve geri yükle " seçeneğini seçin. Görüntülenen bildirimde, "taramayı Başlat" düğmesine tıklayın. Prosedürün sonu için bekleyen ve oyunun performansını kontrol edin.

Yöntem # 2: oyununuzu kontrol edin indirme ve güncelleme genellikle uygulamayı açarken gerçek güncellemelerin otomatik olarak yapıldığını kontrol edin «Battle.net». Programın gecikmesi nedeniyle, güncellemeler kontrol edilemez veya doğru şekilde yüklenemez. Bu durumda, güncelleştirme aramasını el ile başlatmanızı öneririz. Güncellemeyi başlatma: “Diablo III "sekmesindeki Blizzard uygulamasından ” Ayarlar” düğmesine tıklayın; ” güncellemeleri kontrol et” i seçin; aramanın beklenen tamamlanması ve "oynat" düğmesine tıklayın.

 Yöntem # 3: grafik kalitesini azaltın genellikle başarısızlığın nedeni, bilgisayarın mevcut ayarlardaki grafikleri çekmemesidir. Grafik kartı veya işlemci aşırı ısınır ve kritik bir hata oluşur. Grafik düşürülmesi çökmesini kaldırmak mümkün. Grafik kalitesi nasıl değiştirilir: oyunu açın ve “Ayarlar”a gidin. “Kalite” setindeki “grafikler” de “ortalama”veya”Minimum". Oyunu yeniden yükle. 

Yöntem # 4: d3prefs oyun yapılandırma dosyasını düzenleyin.txt bu noktada, maksimum fps seviyesiyle “oynamayı” öneriyoruz, ancak önce dosyada bazı ayarlamalar yapmanız gerekiyor. Adım adım talimatlar: ” Belgelerim “(Windows 7) veya” belgeler ” (Windows 10) klasörüne gidin. D3prefs dosyasını açın.sistemde önceden yüklenmiş bir Not Defteri ile txt. “HardwareClass " parametresiyle bir dize arayın ve değeri 1 olarak ayarlayın. Değişiklikleri kaydedin ve dosyayı kapatın. Oyunu açın ve “Ayarlar”a gidin. 2 denetleyici FPS'Yİ bulun, üst değeri 60-100 fps'de ayarlayın. Bazı kullanıcılar 32 fps sınırını ayarladıktan sonra bir düzeltme fark. Belirli bir durumda sorunu çözmek için fps değerinin tam olarak ne olacağını belirlemek mümkün değildir. Biz deneme ve kritik hataları önlemek ve rahat bir oyun sağlamak değerini bulmak gerekecek.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder