Metro Exodus'ta “Önceki Başlatma Başarısız Oldu” hatası nasıl düzeltilir? - dizifilmlerindir

Güncel Yazılar

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Metro Exodus'ta “Önceki Başlatma Başarısız Oldu” hatası nasıl düzeltilir?



Hatayı düzeltmenin yolları “Önceki Başlatma başarısız oldu” hatasını çözmenin bilinen yöntemleri. DirectX 12'in Yüklenmesi Bu platform resmi Microsoft web sitesinde ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Çevrimiçi yükleyici siteden yüklendiğinden yükleme ile ilgili hiçbir sorun yaşanmayacak. Donanım yapılandırmasını otomatik olarak kontrol eder ve DirectX 12'nin uygun sürümünü yükler. İndirme bağlantısı. Nvidia PhysX'in Kurulumu Oyun Nvidia PhysX platformunu kullanıyor, bu yüzden Metro Exodus'un çalışması önkoşuldur. Sistemde böyle bir platform yoksa, onu kurmak yeterlidir ve Metro çalışmaya başlayacaktır. Gerekli yazılımı linkten indirin. Minimum oyun gereksinimlerine uyulmaması Metro Exodus, özellikle bütçe kategorisindeki tüm bilgisayarların çekemeyeceği en fazla oyunlardan biridir. Donanım yapılandırmasının asgari oyun gereksinimlerini karşıladığından veya
aştığından emin olmak önemlidir.


Minimum gereksinimler:

 Sistem (OS): Windows 7 veya daha yenisi; İşlemci (CPU): Intel Core i5-4440 veya AMD'den eşdeğer; Video adaptörü (GPU): GeForce GTX 670, 1050 veya Radeon HD 7870; RAM (RAM): 8 GB; Disk alanı (ROM): 59 GB. 

Önerilen Gereksinimler: 

OS: Windows 10; CPU: Intel Core i7-4770k veya eşdeğeri; Ekran kartı: GeForce GTX 1070, RTX 2060 veya RX VEGA 56; RAM: 8 GB; ROM: 59 GB. Minimal özelliklere sahip bir PC'de, çarpma, kirlenme ve çarpma risklerinin çarpıcı biçimde arttığını anlamanız gerekir. İdeal olarak, bilgisayarın önerilen parametrelere sahip olması gerekir.



Windows 10 yardımcı olabilir. Yine de, metro Exodus ilk on üzerinde duruldu. Yapılandırma dosyası ayarlarını değiştirme oyunun başlatma ayarlarını manuel olarak değiştirmek mümkündür. Ayarlamalar yaptıktan sonra, sorun genellikle kaybolur. Ne yapmamız gerekiyor: Explorer'ı açın ve “C: \ Users \ username \ Saved Games \ metro exodus \ 76561198015317955 " yolunu izleyin. “Kullanıcı " adlı yapılandırma dosyasını çalıştırın.cfg” son klasörde . Dosyayı bir metin düzenleyicisi aracılığıyla açmanız gerekir, Not Defteri'ni kullanabilirsiniz. R_api adlı bir parametre bulun “ . Varsayılan değeri 2'dir, 3 ile değiştirmeniz gerekir. Forum kullanıcılarının ifadelerinden birine göre, bu parametre oyunun DirectX 12 ile başlamasına neden oluyor. Varsayılan değer, oyunu DirectX 11 ile başlatmaktan sorumludur.

Sürücü güncellemesi çoğu zaman sorun video sürücüsünden kaynaklanır, ancak bilgisayarın diğer bileşenleri için sürücüleri indiremezsiniz. Ses sürücüleri beklenmedik bir şekilde oyunlarla ilgili sorunlara yol açsa bile. Tüm sürücüleri bir kerede güncellemek için sürücü paketi çözümünü kullanabilirsiniz . Başladıktan sonra, sistem sürücülerini taramaya ve alaka düzeylerini kontrol etmeye başlar. Eski sürücüleri bulabilirseniz, program bunları otomatik olarak yüklemeyi önerir. Zamanınız yoksa, sürücüleri otomatik olarak yüklemeyi kabul edebilirsiniz, ancak bunları resmi sitelerden manuel olarak yüklemek daha iyidir. Gerçek şu ki, program periyodik olarak en yeni yazılımı yüklemiyor, bu da çeşitli çatışmalara yol açıyor. Uyumluluk seçeneklerini, oyunu uyumluluk modunda başlatmayı başardıklarını yazdıkları yorumlarda değiştirin. Doğru, bu resmin kalitesini olumsuz etkiliyor. Eylemlerin algoritması: “Win + S'yi tıklayın ve Metroexodus'a girin.exe. Sağ bulunan sonuç tıklayın ve “Özellikleri” tıklayın . Uyumluluk sayfasına gidin. Etkinleştirmek için "uyumluluk modu" bloğuna tıklayın ve açılır listeden “Windows XP (Service Pack 3) " seçeneğini seçin . Biraz aşağıda “640×480 ekran çözünürlüğünü kullan” ve “bu programı yönetici olarak Çalıştır” öğesini etkinleştirin . “Uygula” düğmesine basın ve pencereyi kapatabilirsiniz. Oyunun kalitesinin düşük çözünürlük nedeniyle büyük ölçüde azalacağını hazırlamak gerekir. Lansmandan sonra, ekranın ortasında küçük bir boyutta görünecektir. Resmin kalitesini biraz artırmak için ekran çözünürlüğünü azaltabilirsiniz. Güvenlik duvarının beyaz listesine Metro Exodus ekleyin Windows Güvenlik Duvarı, hiçbirinin olmadığı bir tehdit bulur. Bu durumda, güvenlik duvarı MetroExodus olabilecek tehlikeli bir dosyayı engeller.exe. Engellenen uygulamalar listesinden bir oyun ayıklamak için, el ile özel durumlara eklemeniz gerekir. Çalışma prensibi: “Başlat” düğmesine tıklayın ve “güvenlik duvarı " kelimesini girin. “Windows Güvenlik Duvarı " listesinden seçim yapmanız gerekir (şimdi uygun olmayan benzer bir öğe var). Soldaki menüyü kullanarak “uygulama ile etkileşime izin ver ...” seçeneğini tıklayın. Oyunun adıyla satırı bulun ve “özel” ve “genel” sütunlarındaki kutuları kontrol edin. Bilinen son yöntem oyunu tamamen yeniden yüklemektir. Daha sonra yüklemeyi Steam ile başlatmalı ve tamamlanmasını beklemelisiniz. Malzemenin açıklanan sorunun çözümünde yardımcı olduğunu umuyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder